2021-06-13 07:53:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Végre fellélegezhetsz: úgy tűnik, minden fontos dolgodat megoldottad

Napi horoszkóp június 13-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint kétségek között hányódsz. Az egyik pillanatban tökéletesnek látod a helyzetedet, a másikban pedig zűrösnek, és ez idegesít. Pedig lehet, hogy csak türelmesnek kellene lenned. De persze ezt még a kedvesednek is meg kell tanulnia.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Nagyon elégedetté tesznek ma a bolygók. Talán nincs is különösebb oka a boldogságodnak, csak az, ami mindig is körülvesz: egy vagy több fontos személy, meghitt otthon, szép természet. Ma valahogy jobban a tudatában vagy annak, milyen szerencsés is vagy valójában!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ne halld meg a pletykákat: a jó részének a fele sem igaz, a másik fele meg népköltés... Ezt hamarosan a saját bőrödön is tapasztalhatod, amikor majd saját magadról hallasz hajmeresztő történeteket.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A sok bizonytalanság rányomja a bélyegét a hangulatodra. Próbálj meg egy kissé kikapcsolódni a hétvégén! Ne akarj mindig a társaságot hajszolni, most egy kis magány az, amire igazán szükséged van. Teremtő magány.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Jót tenne neked egy kis változatosság. Add meg a módját: keresd a pihentető helyeket. A szokásos körök, a rutin érzése felőröl. De az is, ha mindig csalódnod kell a kezdeményezéseidben. A nyugalmas helyek erőt adnak.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Valami miatt nagyon izgulsz, folyton azon rágódsz. Megoldást kellene találnia az életed eme problémájára, mert ezzel csak magadnak nehezíted meg a dolgot. Néha meg kell tanulni nemet mondani, ez is a lelki fejlődés része.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Kiegyensúlyozottnak mutatod magad, pedig belül hatalmas erők forrnak benned. A feszültségeknek jó irányt is adhatsz, ha megvan benned a kellő elhatározás.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Végre fellélegezhetsz: úgy tűnik, minden fontos dolgodat megoldottad, a mai nap a láblógatásé lehet. Ez azért is jó, mert ha nem akarsz csak lustálkodni, akkor végre olyasmivel is foglalkozhatsz, amit igazán fontosnak érzel.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A mai napra összejövetelt tervezhetsz a barátaiddal, vagy rokonaiddal. Biztos lehetsz abban, hogy ez remekül fog sikerülni. Ha új ismeretségre vágysz, akkor ne habozz a nyakadba venni a várost: ma összejöhet, ami eddig nem.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Jól gondolkodsz, de valahogy nem tetsző, ahogy az egészet előadod. Erősen megosztod az embereket magad körül. A vita hevessége talán ma jut forrpontjára. A társadat illetően próbálj meg kompromisszumot kicsikarni, nehogy elmérgesedjen a helyzet.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Szerelmi ügyekben jobb lenne, ha a meggondoltabb barátaidra hallgatnál. A kalandozás most nem jár sok sikerrel a számodra. Legalábbis a mai napon biztosan nem. A társad karjaiban nyugalomra lelhet.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Talán volna mire panaszkodnod az életben, de az unalomra biztosan nem. Annyi a dolgod, hogy nincs is időd még a merengésre sem. Pedig arra nagyon nagy szükséged lenne. Abban születik meg a jövő.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: